Επικοινωνία

Σύγχρονο κτίριο κατοικιών υψηλής αισθητικής στο Μαρούσι, στην περιοχή ΚΑΤ.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών σε μια ήσυχη περιοχή, των Βορείων Προαστίων, στην Πεύκη.

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην χωροθέτηση του κτιρίου και στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού του. Το κτίριο τοποθετήθηκε κεντρικά στο οικόπεδο ώστε να δώσει χώρο στη δημιουργία πρασίνου που προορίζεται για αυλές – κήπους αποκλειστικής χρήσης, με βασικό στόχο την ιδιωτικότητα και την διαμπερότητα των διαμερισμάτων.

Η μελέτη, όσον αφορά, στην ογκοπλασία και διάρθρωση, συνδυάζει την συμμετρία των όγκων, τους καθαρούς γεωμετρικά άξονες και τα μεγάλα ανοίγματα, επιτυγχάνοντας μια πλαστικότητα μορφής αλλά και μια αρχιτεκτονική ενότητα προσαρμοσμένη στην σύγχρονη μίνιμαλ αισθητική.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ:
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ:
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ:
ΛΕΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ
ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΟΥ:
ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕ ΠΥΛΩΤΗ & ΥΠΟΓΕΙΟ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
7/2022
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:
20 ΜΗΝΕΣ

Σύγχρονη αρχιτεκτονική σύλληψη

Το καφέ και γκρι χρώμα, η χρήση πέτρας στην περίφραξη που εναρμονίζεται πλήρως με την όψη και τα μεγάλα ανοίγματα που κυριαρχούν στην μελέτη και τοποθετούνται στους εξώστες, χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδειχθεί η αρχιτεκτονική σύλληψη μέσα από λιτές και καθαρές γραμμές.

[585,24m2]

Εμβαδόν

[5]

Διαμερίσματα

[5]

Όροφοι

[7]

Θέσεις Στάθμευσης

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ

Στην ΕΧΙΝΟΣ ΑΤΕ σας προσφέρουμε ενεργειακά, μοντέρνα κτίρια, αποδίδοντας την μέγιστη ποιότητα και σχεδιασμό για μια άνετη και ποιοτική ζωή!